У Львові двоє п’яних водіїв спричинили ДТП

У Львові двоє п’яних водіїв спричинили ДТП

Один з водіїв зіткнувся з автомобілем, а інший — зі стовпом

У ніч на понеділок, 3 червня, у Львові двоє водіїв спричинили ДТП. Правоохоронці встановили, що в обох аваріях порушники були п’яними за кермом. Тепер водії будуть змушені сплатити штрафи, повідомила пресслужба патрульної поліції Львівської області.

За даними правоохоронців, перша ДТП сталася на перехресті вулиць Замарстинівська — Варшавська. 22-річний водій автомобіля Volkswagen Passat, не надав перевагу автомобілю Renault Megane, через що машини зіткнулись. Внаслідок зіткнення ніхто не постраждав. Патрульні, які прибули на місце аварії, встановили, що водій Volkswagen був п’яний за кермом. Під час перевірки на вміст алкоголю пристрій Drager показав результат у 2,44 проміле.

Друга аварія сталась на вулиці Личаківській. 25-річний водій не впорався з керуванням і вʼїхав в електроопору. Винуватець аварії також керував автомобілем п’яний. Перевірка на пристрої Drager показала результат у 2,47 проміле. На обох водіїв патрульні склали протоколи за скоєну ДТП та керування транспортним засобом в стані спʼяніння.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності