Директора школи на Львівщині оштрафували на 17 тис. грн за п’яне водіння

Фото з відкритих джерел

Чоловіка також позбавили водійських прав на один рік

Директора Радецької ЗЗСО І-II ступеня Володимира С. судили за п’яне водіння. Правоохоронці зупинили його автомобіль через несправний ліхтар та помітили, що чоловік має ознаки сп’яніння. Володимир С. відмовився проходити тест на вміст алкоголю в організмі, через що Турківський районний суд Львівської області оштрафував його на 17 тис. грн та позбавив водійських прав. Про це йдеться у вироку, оприлюдненому у Єдиному державному реєстрі судових рішень у середу, 29 травня.

Водій зізнався, що вживав алкоголь перед поїздкою

За матеріалами справи, правоохоронці зупинили Володимира С. за кермом ВАЗ 2105 ввечері 10 травня 2024 року у селі Ільник на Самбірщині. Причиною зупинки був несправний задній габаритний ліхтар автомобіля, проте під час розмови з водієм, патрульні виявили у нього ознаки сп’яніння. Правоохоронці зазначили, що від Володимира С. пахло алкоголем, і в нього була порушена координація рухів.

На прохання працівників поліції пройти тест на стан сп’яніння обвинувачений відмовився. Він також не захотів їхати для проходження тесту в медзаклад. “Відмовився, бо розумів, що показник алкотестера може бути позитивний, оскільки в цей день вживав алкоголь“, — пояснив Володимир С. під час судового засідання. Чоловік визнав свою провину та запевнив, що шкодує про вчинене.

Турківський районний суд Львівської області визнав Володимира С. винним у відмові від проходження тесту на стан сп’яніння. Директора школи оштрафували на 17 тис. грн та позбавили його водійського посвідчення на один рік.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності