Внаслідок зіткнення мікроавтобуса з вантажівкою на Львівщині загинули двоє людей

Внаслідок зіткнення мікроавтобуса з вантажівкою на Львівщині загинули двоє людей

Ще троє людей отримали поранення, їх госпіталізували

Вранці у середу, 29 травня, на Золочівщині мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter зіткнувся з вантажівкою MAN. Внаслідок аварії двоє людей загинули, також троє постраждали — водій та пасажир мікроавтобуса й водій вантажівки. Постраждалих із понівеченого автобуса довелося діставати рятувальникам, повідомила пресслужба ДСНС Львівської області.

Водія мікроавтобуса затримали

За даними рятувальників, ДТП сталася близько 06:58 в селі Новосілки Золочівського району. 51-річний мешканець Чернівців за кермом мікроавтобуса Mercedes-Benz Sprinter не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з вантажівкою MAN, якою керував 43-річний житель Львівського району.

Після зіткнення мікроавтобус з’їхав з дороги та врізався в дерево на узбіччі. Внаслідок ДТП двоє пасажирів мікроавтобуса — 67-річний мешканець Донеччини та 43-річна мешканка Чернівців, отримали важкі травми, від яких загинули на місці.

Ще троє людей отримали поранення. Серед них водій та 64-річна пасажирка Mercedes-Benz Sprinter. Через деформування конструкцій автомобіля постраждалі не могли самостійно вибратися. На місце аварії прибули рятувальники, які деблокували водія та пасажира з понівеченого мікроавтобуса. Також постраждав 43-річний водій вантажівки MAN. Всіх трьох потерпілих госпіталізували. Правоохоронці затримали водія мікроавтобуса та встановлюють причини й обставини ДТП.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності