У львівському коледжі сержантського складу проходять обшуки

Національна академія сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного.

Державне бюро розслідування проводить слідство за фактом ймовірної допомоги ухилянту

У Військовому коледжі сержантського складу Національної академії сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного 27 травня проходять обшуки в рамках кримінального провадження за фактом переправлення за кордон ухилянта.

Інформацію про кримінальне провадження підтвердили у Військовому коледжі сержантського складу Академії. “Повідомляємо, що правоохоронні органи здійснюють розслідування в межах кримінального провадження щодо ймовірної причетності однієї з посадових осіб Військового коледжу сержантського складу до організації незаконного переправлення через державний кордон України військовозобов’язаних громадян України, яким обмежено виїзд з території України під час правового режиму “Воєнний стан”, — зазначено в офіційному повідомленні навчального закладу.

Керівництво Військового коледжу запевнило, що сприяє правоохоронним органам в об’єктивному розслідуванні.

Детальніше про причини обшуків у військовому виші розповіла народна депутатка України Юлія Яцик. За її інформацією, у понеділок, 27 травня, працівники ДБР проводять обшуки в приміщеннях академії, військового коледжу та в окремих посадових осіб в рамках розслідування кримінальної справи за фактом організації незаконного переміщення через державний кордон. За словами Юлії Яцик, помічник начальника частини відділення коледжу за 13 тисяч доларів обіцяв допомогти чоловіку мобілізаційного віку отримати документи, які дають підстави для виїзду за кордон.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності