Топ вакансій: які професії найбільш затребувані на Львівщині

фото умовне

У Львівській області понад 25 тисяч вакансій

Від початку року до обласного центру зайнятості звернулись 5,7 тис. працедавців, які повідомили про наявність 25,6 тис. вакансій. Найбільший попит на місцевому ринку праці на кваліфікованих швачок, пекарів, слюсарів, зварників, верстатників, електриків, малярів, бетонярів. Про це 23 травня повідомили у Львівської ОВА.

Потрібні технічні спеціалісти

Станом на 20 травня база даних служби зайнятості складалася з 12,1 тис. вільних робочих місць і вакантних посад, з яких 9,8 тис. надійшли за формою повідомлення про вакансії. Найбільший попит спостерігається на кваліфікованих робітників різних професій: швачок, пекарів, слюсарів, зварників, верстатників, електриків, малярів, бетонярів. Також активно шукають працівників сфери послуг: кухарів, продавців, охоронників, перукарів тощо. Потрібні водії, оператори котелень, токарі, фрезерувальники та інші робітники для обслуговування устаткування.

Роботодавці масово наймають інженерів, лікарів різних спеціальностей, бухгалтерів, вчителів, медсестер. У сільському господарстві потрібні трактористи, агрономи, тваринники. Є великий попит і на представників найпростіших професій: прибиральників, підсобних робітників, вантажників, двірників.

До слова, у квітні LVIV.MEDIA дізналися, яку зарплату пропонують працівникам.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності