На Львівщині є понад 6 тис. вакансій: кого шукають роботодавці та скільки платять

робота
Фото: Freepik

Найбільший попит в області на швей

На початку літа у Львівській області є 6,2 тисячі робочих місць і вакантних посад. Найбільше роботодавці шукають швей.

Про це повідомляють у Львівському обласному центрі зайнятості.

У середньому в області швеям готові платити зарплату у розмірі 11,2 тис. грн. Найбільшу зарплату пропонують у Львові – 20 тис. грн, Дрогобичі – 18 тис. грн та у Яворові – 17 тис. грн.

Також на Львівщині є 300 вакансій для водіїв автотранспортних засобів із середньою зарплатою 12,2 тис. грн. Найбільше пропонують водіям у Червонограді – 40 тис. грн, Дрогобичі і Львові – 30-35 тис. грн та Золочеві – 20 тис. грн.

200 робочих місць є для кухарів із пропонованою зарплатою  10 тис. грн. У Львові кухарям пропонують зарплату від 18 до 21 тис. гривень.

«Відчутний на Львівщині кадровий голод і на касирів торговельного залу. Для них налічується понад 190 варіантів працевлаштування, а середній розмір зарплати сягає майже 9,0 тис. грн. У Львові касири можуть знайти роботу із винагородою 15,0 тис. грн, у Дрогобичі – 12,5 тис. грн», - повідомляють у центрі зайнятості.

Також в області є попит на двірників – 134 вакансії з середнім розміром зарплати 7 тис. грн.

Нагадаємо, на Львівщині є понад 100 вакансій з наданням житла та зарплатою до 30 тис. гривень. Четверту частину вакансій з наданням житла складають пропозиції працевлаштування у Червоноградському районі. Детальніше про те, кого шукають і скільки платять, читайте за посиланням.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності