Робота з житлом на Львівщині: кого шукають і скільки платять

робота
Фото: Freepik

У Львівській філії ЛОЦЗ зареєстровано 34 вакансії із наданням житла

На Львівщині є понад 100 вакансій з наданням житла та зарплатою до 30 тис. гривень.

Про це повідомляють у Львівському обласному центрі зайнятості.

Четверту частину вакансій з наданням житла складають пропозиції працевлаштування у Червоноградському районі для трактористів-машиністів сільськогосподарського виробництва. Роботодавці готові платити 30 тис. гривень, компенсують вартість пального та забезпечують корпоративним мобільним зв’язком.

Натомість кухарю у Червоноградській області пропонують зарплату у 10 тис. грн, а офіціанту – 7 тис. грн. 

У Дрогобичі працедавці готові забезпечити житлом та платити зарплату у розмірі 10 тис. гривень маляру, підсобному робітнику, покоївці й футерувальнику-муляру. Зарплату у 9 тис. гривень пропонують оператору пральних машин, 12 тис. грн – трактористу та 8,3 тис. грн – психологу.

У Золочівському районі є дві вакансії з наданням житла. Роботодавці шукають лікаря загальної практики з зарплатою 15 тис. грн та столяра з зарплатою 6,7 тис. грн.

У Стрийському районі запрошують на роботу за мінімальну зарплату покоївок і прибиральників службових приміщень.

Зарплату у розмірі 12,8 тис. грн пропонують шеф-кухарю, 9 тис. грн – завідувачу виробництва та 7 тис. грн – 7 тис. грн.

Також роботодавці пропонують 7 тис. грн у Яворівському районі бетоняру і 7,2 тис. грн грибоводу.

У Львівській філії ЛОЦЗ зареєстровано 34 вакансії із наданням житла. Найбільшу зарплату пропонують пивовару – 23 тис. грн та кухарям – 20 тис. грн.

«Праця токаря оцінюється у розмірі 16 тис. грн, тракториста 15 тис. грн, продавців непродовольчих товарів – 14,5 тис. грн, барменів, робітників фермерського господарства, видувальника скловиробів – 10 тис. грн», - йдеться у повідомленні.

Окрім того, мийникам-прибиральникам рухомого складу пропонують 9 тис. грн, монтерам колії – 8,7 тис. грн, доярам – 7,5 тис. грн. Мінімальну зарплату пропонують офіціантам, кухонним робітникам і прибиральникам службових приміщень.

Нагадаємо, станом на початок травня на у Львівській області було 5,4 тисячі вакантних робочих місць. Тим часом роботу шукають близько 3,5 тис. безробітних. Роботодавці пропонують своїм робітникам заробітну плату у середньому в розмірі 11 тис. гривень.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності