Американська тютюнова компанія відкрила фабрику на Львівщині

Американська тютюнова компанія відкрила фабрику на Львівщині

У підприємство інвестували понад 30 млн доларів

Американська компанія Філіп Морріс відкрила свою фабрику у Львівській області. В розбудову підприємства інвестували понад 30 млн грн, повідомив начальник Львівської ОВА у середу, 15 травня.

Фабрику відкрила компанія “Філіп Морріс Україна” — українська філія американської тютюнової компанії Філіп Морріс. Підприємство створить у Львівській області 250 нових робочих місць. В облаштування фабрики інвестували понад 30 млн доларів.

“Це найбільша інвестиція в часі війни від іноземної компанії на Львівщині. Це важливий сигнал для інших потенційних інвесторів, з якими ми регулярно зустрічаємося, але які очікують, що хтось інший наважиться першим, а тоді вже і вони прийдуть у нашу область, бо це автоматично означатиме, що тут безпечно”, — сказав Максим Козицький.

Нагадаємо, у вівторок, 14 травня, БЕБ провело обшуки на п’ятьох тютюнових фабриках, зокрема й на Львівській, що у Винниках. Станом на 15 травня обшуки ще тривають. Детективи БЕБ заявили, що їхній керівник блокує розслідування на Львівській тютюновій фабриці.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності