Керівництво БЕБ закликають контролювати слідство на Львівській тютюновій фабриці

Керівництво БЕБ закликають контролювати слідство на Львівській тютюновій фабриці

Журналіст Євген Плінський та Ярослав Железняк вимагають припинити перешкоджати діям детективів бюро економічної безпеки

Детективи БЕБ, які розслідують нелегальне виробництво сигарет, заявили, що їхній керівник Олександр Ткачук перешкоджає слідчим діям на Львівській тютюновій фабриці. За словами правоохоронців, посадовець намагається приховати знайдені докази, повідомив журналіст Євген Плінський на своєму Telegram-каналі у середу, 15 травня.

“Детективи скаржаться, що в.о. керівника детективів БЕБ Олександр Ткачук активно та відверто блокує ефективні слідчі дії на Львівській тютюновій фабриці. Зокрема Ткачук намагається замʼяти та приховати знайдені в селах навколо Львівської тютюнової фабрики сім ліній з виробництва сигарет“, — написав Євген Плінський.

За словами журналіста, Олександр Ткачук намагається сповільнити хід слідства, щоб зловмисники розібрали обладнання для унеможливлення експертизи. Напередодні обшуків БЕБ зробили контрольні закупівлі як сигарет типу Duty Free, так і іншої продукції фабрики, але посадовець намагається унеможливити доведення звʼязку виявлених ліній з Львівською тютюновою фабрикою.

“Звертаюсь до в.о. Директора БЕБ Сергія Перхуна з проханням взяти на контроль цю ситуацію, та унеможливити тиск на детективів Ткачуком“, — додав Плінський. До слова, допис журналіста також опублікував у своєму Telegram-каналі голова тимчасової слідчої комісії з незаконного обігу тютюнових виробів Ярослав Железняк.

Нагадаємо, у вівторок, 14 травня, БЕБ провело обшуки на п’ятьох тютюнових фабриках, зокрема й на Львівській, що у Винниках. Станом на 15 травня обшуки ще тривають.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності