• Головна
  • Україна
  • У колишній військовій частині на Черкащині викрили підпільний тютюновий цех

У колишній військовій частині на Черкащині викрили підпільний тютюновий цех

У колишній військовій частині на Черкащині викрили підпільний тютюновий цех

Поліція вилучила продукції на 20 млн грн

На Черкащині у колишній військовій частині виявили підпільний тютюновий цех. Про це 4 січня повідомили у Національній поліції України.

Виробництво облаштували кілька мешканців регіону на території колишньої військової частини. В одному з приміщень встановили промислову лінію, обладнання для сушіння тютюну та пакування.

Цех працював в закритому режимі, а його виробничі потужності дозволяли виготовляти понад 50 000 пачок цигарок на добу.

Готову продукцію збували під виглядом вітчизняних та іноземних тютюнових виробників через мережу гуртової та роздрібної торгівлі в Черкаській, Київській та Вінницькій областях.

У Офісі Генерального прокурора повідомили, що в облаштованому приміщенні встановили автономне джерело електропостачання для маскування споживання значної кількості електроенергії та забезпечення безперебійної роботи виробництва. Також там були встановлені камери відеоспостереження задля контролю за діяльністю співробітників цеху та уникнення небажаних візитерів.39

Під час проведення санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили промислову лінію та інше обладнання, що використовувалось для виготовлення цигарок, а також контрафактну продукцію загальною вартістю близько 20 млн грн.

Україна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності