Зарізав знайомого ножем: на Львівщині засудили чоловіка на вісім років тюрми

Зарізав знайомого ножем: на Львівщині засудили чоловіка на вісім років тюрми

Під час бійки зловмисник схопив ножа і зарізав знайомого

Мостиський районний суд Львівської області визнав винним 40-річного Тараса Г. в умисному вбивстві. Чоловік зарізав свого знайомого під сварки у квартирі потерпілого. Про це йдеться у вироку, оприлюдненому в Єдиному державному реєстрі судових рішень у понеділок, 13 травня.

Хотів переночувати в потерпілого

За даними суду, обвинувачений Тарас Г. на початку червня 2022 року попросився у знайомого переночувати через конфлікт з сестрою. Через певний час у чоловіків виникла сварка, яка переросла у бійку. Як тоді повідомили правоохоронці, під час сварки 38-річний злочинець вдарив вдвічі старшого чоловіка кухонним ножем в шию, після чого втік. “Під час конфлікту Тарас Г. умисно завдавав удар ножем у ділянку лівої поверхні шиї потерпілого. Через велику крововтрату чоловік помер на місці. Обвинувачений вину в інкримінованому йому кримінальному правопорушенні визнав” — йдеться в судовому вироку.

На суді свідки розповіли, що до потерпілого часто заходили знайомі, які з ними разом випивали. Окрім того, Тарас Г. зазначив, що під час конфлікту вбитий був на підпитку і нібито перший почав сварку

Суд визнав винними Тараса Г. у вчиненні кримінального правопорушення за статтею про умисне вбивство. Йому призначили покарання у вигляді восьми років позбавлення волі. Він почав відбувати покарання з моменту його затримання в червні 2022 року. Тобто обвинуваченому залишилось відсидіти близько шести років.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності