Під час атаки по Львівщині росіяни пошкодили два об’єкти енергетичної інфраструктури

Під час атаки по Львівщині росіяни пошкодили два об’єкти енергетичної інфраструктури
Фото: Freepik

Руйнувань зазнали обʼєкти у Червоноградському та Стрийському районах

Під час нічної масованої атаки росіян у середу, 8 травня, руйнувань зазнав обʼєкт енергетичної інфраструктури у Червоноградському районі Львівщини. Також від падіння уламків ракет постраждав обʼєкт критичної енергетичної інфраструктури на Стрийщині, повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Всі системи працюють в штатному режимі

Під час першої тривоги, на Львівщину залетіли 12 ворожих ракет. Вісім з них вдалося збити воїнам ПвК “Захід“ та мобільним вогневим групам. Близько 05:00 російські ракети влучили по обʼєкту генерації енергії у Червоноградському районі. На підприємстві розпочалися пожежі. “Є два осередки загоряння. На місці працюють вогнеборці. Залучили спецтехніку. Загрози для людей, які живуть поблизу, немає“, — розповів Максим Козицький.

Також начальник ОВА повідомив, що під час атаки постраждав обʼєкт енергетичної інфраструктури на Стрийщині. Там руйнування спричинили уламки збитої ворожої ракети. “Під час повторної повітряної тривоги, яку оголосили у нашій області о 06:27, окупант атакував Львівщину «кинджалами». Критична та житлова інфраструктура не постраждали“, — додав Максим Козицький.

Під час обох атак ніхто з працівників об’єктів енергетичної інфраструктури чи мешканців області не постраждав. Наразі всі системи життєзабезпечення Львівщини працюють у штатному режимі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності