На Львівщині чоловік зарізав 50-річного сусіда під час застілля

Зарізав сусіда: на Львівщині затримали зловмисника

Підозрюваний десять разів вдарив кухонним ножем сусіда, після чого втік

Мешканець Львівщини зарізав свого 50-річного сусіда під час застілля. Зловмисник десять разів вдарив чоловіка кухонним ножем, після чого накрив тіло і втік з місця злочину. Про це повідомили у вівторок, 7 травня, у поліції Львівської області.

Між чоловіками виникла сварка під час застілля

Як йдеться в повідомленні, у понеділок, 6 травня, до поліції надійшло повідомлення про вбивство чоловіка з в одному із сіл Львівського району. Тіло із численними ножовими пораненнями виявила матір загиблого, яка повернулась додому.

Прибувши на місце злочину поліція встановила, що до загиблого в гості приходив його сусід. Разом чоловіки випивали і під час застілля між ними виник конфлікт, в ході якого гість завдав господарю будинку численні ножові поранення. “Правоохоронці встановили особу загиблого — місцевого мешканця віком 50 років, на тілі якого було виявлено понад десять ножових поранень,” — зазначили у поліції.

Правоохоронцям вдалося встановити місцеперебування зловмисника та затримати його. Затриманому оголосили про підозру у вчиненні умисного вбивства. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 15 років. Наразі триває досудове розслідування.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності