Суд оштрафував мешканця Львівщини за підробку документів про проходження практики студентів

Суд оштрафував мешканця Львівщини за підробку документів про проходження практики студента

Обвинувачений сплатить майже 7 тис. грн штрафу

Старосамбірський районний суд Львівської області призначив мешканцю Львівщини Ігорю К. майже 7 тис. грн штрафу за підробку документів. Чоловік виготовив довідки про прийом на практику студентів, завіривши їх печаткою дружини без її відома, йдеться у вироку, оприлюдненому в Єдиному державному реєстрі судових рішень у п’ятницю, 3 травня.

За матеріалами справи, злочин стався на початку квітня 2023 року. До обвинуваченого Ігоря К. звернулися учні Нижанковицького професійного ліцею з проханням підписати документи про прийняття на практику. Учні навчалися на столярів та різьбярів по дереву, а дружина Ігоря К. має лісопильний цех. Чоловік погодився допомогти. Він виготовив довідки про прийняття на практику, завірив їх печаткою дружини без її відома та передав ці підробні документи до Нижанковицького професійного ліцею.

На судовому засіданні Ігор К. підтвердив обставини злочину, повністю визнав свою провину та розкаявся. Відтак Старосамбірський районний суд Львівської області визнав обвинуваченого винним та призначив йому покарання — 6800 грн штрафу. Вирок засуджений може оскаржити в апеляційному порядку протягом 30 днів після його оголошення.

Нагадаємо, у Львові суд оштрафував військовослужбовця на 17 тис. грн за те, шо той підробив посвідчення водія. Також суд Львівщини оштрафував медика на майже 200 тис. грн за смертельну п’яну аварію.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності