На Львівщині суд оштрафував медика на майже 200 тис. грн за смертельну п’яну аварію

Фото Ford Mondeo на місці аварії

Внаслідок зіткнення загинув батько підсудного

Пустомитівський районний суд Львівської області оштрафував на майже 200 тис. грн завідувача відділу Центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України Петра Б. Чоловік, у п’яному стані спричинив аварію, в якій загинув пасажир його авто — його 66-річний батько. Про це йдеться у вироку, оприлюдненому в Єдиному державному реєстрі судових рішень у п’ятницю, 3 травня.

П’яний водій зіткнувся з припаркованим фургоном

За матеріалами справи, аварія трапилася ввечері 30 січня у Пустомитах. 36-річний Петро Б. їхав вулицею Даші Дяченко разом зі своїм 66-річний батьком в автомобілі Ford Mondeo. Під час повороту водій не впорався з керуванням, і його авто зіткнулося з припаркованим вантажним фургоном Mercedes-Benz Sprinter. Внаслідок зіткнення 66-річний пасажир Ford отримав численні травми, зокрема травму голови, через яку він помер на місці аварії. Правоохоронці, які прибули до місця ДТП виявили, що Петро Б. був за кермом п’яний.

На судовому засіданні 36-річний водій повністю визнав свою провину та підтвердив обставини, встановлені під час досудового розслідування. Пустомитівський районний суд Львівської області визнав Петра Б. винним та признав йому покарання — штраф на суму 198,9 тис. грн. Також медика позбавили водійських прав на п’ять років. Даний вирок обвинувачений може оскаржити в апеляційному порядку.

Нагадаємо, у Львові суд оштрафував військовослужбовця на 17 тис. грн за те, шо той підробив посвідчення водія. Також львівський суд оштрафував водія, який, паркуючись у центрі міста, пошкодив чуже авто та втік.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності