На Львівщині двоє іноземців напали на неповнолітнього зі зброєю

На Львівщині двоє іноземців напали на неповнолітнього зі зброєю

Розбійники відібрали у 16-річного юнака мотоцикл

На Львівщині двоє іноземців напали на 16-річного юнака та відібрали у нього мотоцикл. При цьому злочинці погрожували неповнолітньому пістолетами. Правоохоронцям вдалося затримати розбійників завдяки записам з камер спостереження, повідомила пресслужба поліції Львівської області у середу, 1 травня.

У розбійників було два пістолети та холодна зброя

За даними правоохоронців, злочин стався пізно ввечері у вівторок, 30 квітня. Неподалік села Новий Яр на 16-річного мешканця Новояворівська напали двоє озброєних чоловіків. Зловмисники відібрали у юнака його мотоцикл Kawasaki Ninja, погрожуючи йому зброєю, та втекли. Один зі злочинців поїхав на вкраденому мотоциклі, а інший — на автомобілі Nissan X-Trail.

Одразу після нападу потерпілий звернувся до поліції. Правоохоронці встановили маршрут руху зловмисників, а також їхнє місце перебування, вивчивши записи камер відеоспостереження. Патрульні поліцейські затримали розбійників на території автозаправної станції по вулиці Богдана Хмельницького у Львові. Зловмисниками виявились двоє іноземців віком 24 та 25 років, які тимчасово мешкають у Києві.

Під час затримання правоохоронці виявили та вилучили у розбійників пістолет та револьвер з набоями, холодну зрою, а також набої до автоматичної зброї. Тако вилучили автомобіль та мотоцикл, їх доставили на спецмайданчик.

За фактом нападу працівники поліції, відкрили кримінальне провадження за статтею про розбій. Двом злочинцям загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. Наразі триває досудове розслідування.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності