Львівська ОВА скерувала на дрони для ЗСУ 100 млн грн

Львівська ОВА скерувала на потреби оборонців 100 млн грн

Більшість коштів будуть направлені на підрозділи, які дислокуються у Львівській області

Львівська обласна військова адміністрація виділила 100 млн грн на потреби військових. Уся сума піде виключно на дрони та бойові безпілотники різних типів. Про це 22 квітня повідомив керівник Львівської ОВА Максим Козицький у своєму Telegram.

Які бригади отримають дрони

Більшість коштів направлені для підтримки підрозділів, які дислокуються у межах Львівської області. Гроші отримає 24 окрема механізована бригада імені Короля Данила, 80 окрема десантно-штурмова Галицька бригада, 45 артилерійська бригада, 15 окрема бригада артилерійської розвідки “Чорний ліс”, 7 прикордонний загін, 63 окрема механізована бригада, 103 та 125 бригади територіальної оборони. Серед інших підрозділів, підсилять також третю та 92 окремі штурмові бригади, ГУР і Національну гвардію.

Гроші на безпілотники ЛОВА виділила в межах обласної програми “Безпечна Львівщина”. “Закликаю усі територіальні громади Львівської області також невідкладно виділити кошти з місцевих бюджетів на засоби для протидії ворогу. Підтримка Сил оборони — абсолютний пріоритет” — написав Максим Козицький.

Нагадаємо, 17 квітня фонд “Повернись живим” повідомив, що Галицька 80-та окрема десантно-штурмова бригада отримала комплекс розвідки та знищення “Пульстрон”. Вартість комплексу 50 млн грн. Він уже працює на Бахмутському напрямку.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності