Донори крові на Львівщині за місяць отримали понад 2,4 тис. квитків у музеї та театри

Фото: ІНСТИТУТ СТРАТЕГІЇ КУЛЬТУРИ

Акція із передачі квитків донорам крові відбулася вже вдруге. Перша пройшла минулого року

За місяць донорам крові на Львівщині передали понад 2400 квитків і флаєрів у заклади культури. Про це 15 квітня повідомили у Львівській обласній раді. Акція цьогоріч проходила вдруге, вперше вона відбулася минулого року.

Акція “Наповнення”

Акція для донорів крові “Наповнення” на Львівщині тривала впродовж місяця, від 14 березня до 14 квітня. За її умовами, всі, хто здавав кров у Львівському обласному центрі служби крові на Пекарській, 65 або у Львівському міському центрі крові на Миколайчука, 9 отримували можливість відвідати один із понад 30 закладів культури Львівської області.

“Цьогоріч в акції взяли участь театри, галереї, заповідники і музеї. Загалом ми передали обласному та міському центрам крові понад 500 квитків у різні театри, ще понад 1800 спеціально надрукованих для акції флаєрів були вхідними квитками для музеїв, галерей та навіть “Дрогобицької солеварні”,— зазначив депутат Львівської обласної ради та член опікунської ради обласного Центру служби крові Захар Миляник, співорганізатором проведення акції “Наповнення”.

Мобільний пункт збору крові

Нагадаємо, 11 квітня біля Львівського театру опери та балету організували збір крові у мобільному пункті для донації. У спеціальному автобусі, який приїхав у центр міста, за 3 години здали кров 52 людини. Щоби здати кров у мобільному пункті збору, потрібно було попередньо зареєструватись та прийти на вказану годину. Долучитись до збору міг кожен охочий, хто не має протипоказів для донації. Усім, хто того дня став донором, вручили, зокрема, квитки до Львівської опери.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності