11 квітня львів’яни зможуть здати кров у мобільному центрі біля Оперного театру

11 квітня львів’яни зможуть здати кров у мобільному центрі біля Оперного театру
Фото: Львівська міська рада

Усі донори зможуть отримати безкоштовний квиток на виставу

У четвер, 11 квітня біля Оперного центру розмістять мобільний центр забору крові. Донорів прийматимуть за попередньою реєстрацією, і усі вони отримають у подарунок квитки на виставу. Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради у четвер, 4 квітня.

Мобільний центр крові прийматиме охочих здати кров з 09:00 до 12:00

Автобус мобільного центру стоятиме біля Оперного театру у центрі Львова та прийматиме донорів з 09:00 до 12:00. Усіх охочих здати кров просять попередньо зареєструватися та приходити у вибраний зарання час, щоб уникнути черг. Перед реєстрацією майбутнім донорам варто впевнитися, що вони не мають тимчасових та абсолютних протипоказань для здачі крові. Також, щоб ваша кров не зашкодила пацієнтові, який її отримає, та зберегти хороше самопочуття, перед здачею крові варто підготуватися, зокрема не палити та не пити кави протягом кількох годин перед забором, а також не їсти шкідливої їжі за добу чи дві.

У мобільному центрі крові є п'ять ліжок для донорів, а також місце, де вони зможуть відпочити перед процедурою та після неї. Також на місці донори зможуть проконсультуватися з лікарем. Забір крові проводитимуть четверо медиків. Після процедури на всіх донорів очікує подарунок — квиток на виставу в Оперному театрі, а також частування.

Нагадаємо, до 14 квітня в рамках акції “Наповнення“ на Львівщині донори крові можуть отримати безкоштовні квитки до театрів та музеїв області. Акцію приурочили до Дня українського добровольця.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності