В аварії з Ауді Q7 та вантажівкою на Львівщині загинула жінка

В аварії з Ауді Q7 та вантажівкою на Львівщині загинула жінка

Ще три людини постраждали, серед них 7-річна дівчинка

У вівторок, 16 квітня, на дорозі трасі Київ-Чоп автомобіль Audi Q7 зіткнувся з вантажівкою Isuzu. Внаслідок аварії постраждали троє людей, зокрема дитина, ще одна людина загинула. Через ДТП на трасі кілька годин був ускладнений рух транспорту. про наслідки ДТП повідомила пресслужба поліції Львівської області у середу, 17 квітня.

Водій не впорався з керуванням

За даними правоохоронців, аварія трапилася близько 14:00 на трасі Київ-Чоп неподалік села Пасіки-Зубрицькі. 31-річний водій автомобіля Audi Q7 — мешканець Золочівського району, — не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу. Там він зіткнувся з вантажівкою Isuzu, яка їхала йому на зустріч.

Загинула 52-річна мешканка Львівщини

Внаслідок ДТП постраждали троє людей, а саме водій Audi та його пасажирка — 6-річна дівчинка, — а також 56-річний львів’янин — водій вантажівки. Крім того, 52-річна пасажирка Audi внаслідок аварії отримала важкі травми, від яких померла на місяці ДТП.

На місце аварії прибули медики, які госпіталізували всіх потерпілих, а також правоохоронці та працівники ДСНС. Протягом кількох годин рух транспорту на міжнародній трасі був ускладнений. Патрульні здійснювали регулювання на ділянці, де трапилася ДТП. повністю відновити рух вдалося лише близько 20:00.

За фактом аварії працівники поліції відкрили кримінальне провадження через порушення правил безпеки дорожнього руху. Винуватцю ДТП може загрожувати від трьох до восьми років позбавлення волі з забороною керувати транспортом. Правоохоронці з’ясовують обставини аварії.

Нагадаємо, у Львові внаслідок зіткнення з іншим авто перекинувся легковик. Під час ДТП постраждав водій перекинутого легковика та його пасажир — 12-річна дитина. Також біля села Раковець на Львівщині зіткнулися два автомобілі. Внаслідок аварії дві жінки отримали травми.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності