Мешканця Львівщини ув’язнили на п’ять років за розбещення дитини

Мешканця Львівщини судили за розбещення малолітньої дівчинки

Чоловіка засудили через шість років після злочину

Мешканця села у Червоноградському районі судили за розбещення малолітньої дівчинки  . Засуджений знав дитину, оскільки допомагав її родині по господарству. За показаннями дитини та самого обвинуваченого Сокальський районний суд Львівської області визнав обвинуваченого винним та засудив його до п’яти років ув’язнення, йдеться у вироку, оприлюдненому в Єдиному державному реєстрі судових рішень у понеділок, 8 квітня.

Зловмисник грався з дитиною, бо допомагав її сім’ї

За матеріалами справи, злочин стався ще наприкінці липні 2018 року. Потерпіла дівчинка розповіла, що односелець, який допомагав її сім’ї по господарству, покликав її до недобудованої будівлі Народного дому. Чоловік обіцяв покатати її на гойдалках та показати їй кімнату з іграшками. Дитина додала, що боялася з ним йти всередину будівлі. Вже у Народному домі обвинувачений справляв при дівчинці природні потреби та просив її до нього торкнутися. Після цього дитина почала кричати та плакати.

Від будівлі Народного дому дитину забрав інший односелець. Він прийшов на допомогу матері дівчинки, яка кричала, що її доньку вкрали. І він, і мати дитини зазначали, що вона плакала та була наляканою. Вже вдома дівчинка розповіла матері, що з нею сталося.

Чоловіка засудили до п’яти років тюрми

Натомість обвинувачений в суді стверджував, що дитина сама попросила його покатати її на гойдалках на майданчику біля Народного дому. Коли він зайшов всередину, щоб справити потребу, дівчинка зайшла за ним та відмовилася вийти, коли він її про це попросив. За його словами, коли він виходив з нею з будівлі, дівчинка не плакала та була спокійною. Попри початкові заперечення, зрештою обвинувачений таки визнав свою провину та підтвердив все те, про що розповідала дитина.

Відтак Сокальський районний суд Львівської області визнав чоловіка винним у розбещенні малолітньої дівчинки. Його засудили до п’яти років ув’язнення. Також йому заборонили виконувати роботу, пов’язану із взаємодією з дітьми на три роки. Цей вирок засуджений може оскаржити ав апеляційному порядку.

Нагадаємо, наприкінці березня мешканець Львівщини уник ув’язнення за зберігання дитячої порнографії, яку завантажував ще з 2007 року. Також на Житомирщині священнику УПЦ МП повідомили про підозру у розбещенні неповнолітньої дівчинки, позбавленої батьківського піклування.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності