64-річного мешканця Дрогобича врятували від витоку газу у квартирі

Працівники ДСНС передають потерпілого 64-річного дрогобичанина медикам
Фото: Головне управління ДСНС України у Львівській області

У чоловіка стався інсульт, тому він не міг самостійно покинути помешкання

У багатоквартирному будинку в Дрогобичі стався витік газу. 64-річний дрогобичанин, в чиєму помешканні стався витік газу, не зміг покинути квартиру через інсульт. Рятувальники винесли постраждалого на свіже повітря та передали медикам, повідомила пресслужба ДСНС у Львівській області у понеділок, 8 квітня.

Власник квартири, де стався витік, не відчиняв дверей

За даними рятувальників, нещасний випадок стався у неділю, 7 квітня, в п’ятиповерховому будинку на вулиці Володимира Великого у Дрогобичі. Рятувальники приїхали до будинку на прохання мешканців, які повідомили про сильний запах газу у під'їзді. Після цього фахівці аварійної газової служби перекрили газопостачання в будинку та разом з правоохоронцями почали шукати джерело витоку.

Джерелом різкого запаху газу виявилася квартира 64-річного місцевого мешканця, який не відповідав та не відчиняв дверей. Рятувальникам довелося силою відчиняти двері до помешкання. Там вони виявили, що власник квартири лежав на підлозі у кухні без свідомості. У нього виявили ознаки інсульту.

Працівники ДСНС винесли 64-річного чоловіка на свіже повітря. Там на потерпілого вже чекали медики швидкої допомоги, які доправили його до лікарні.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності