Газова компанія заперечила, що будинок у Львові вибухнув через витік газу

Газова компанія заперечила, що будинок у Львові вибухнув через витік газу

Фахівці АДС перевірили на наявність витоку газу всі підземні комунікації й колодязі в радіусі 50 метрів від будинку. Під час обстеження витоку газу не виявили

Львівська філія компанії "Газмережі" заперечила, що вибух, який трапився у суботу, 23 грудня, о 20:53 в будинку на вул. княгині Ольги стався через витік газу. Про це компанія повідомила 24 грудня на своїй сторінці у Facebook.

Там стверджують, що фахівці АДС перевірили на наявність витоку газу всі підземні комунікації й колодязі в радіусі 50 метрів. Під час обстеження витоку газу не виявили. Працівники аварійної служби також прошпилькували газовий ввід цього житлового будинку від місця врізки СН-4 0%.

Зазначають, що до моменту з’ясування причини вибуху, газопостачання до житлового будинку припинили.

Попередня версія, що причиною вибуху став витік природного газу не підтвердилася.

Нагадаємо, внаслідок вибуху газу в будинку у Львові на вулиці княгині Ольги загинули троє людей. Як повідомив у коментарі LVIV.MEDIA керівник пресслужби ДСНС Львівщини Віталій Туровцев, інцидент стався у двоповерховому приватному житловому будинку. Як повідомив мер Львова Андрій Садовий, у будинку, де стався вибух, зруйнувалися опорні стіни. Пізніше Садовий уточнив, що, за попередньою інформацією вибух стався у гаражі приватного будинку. У будинку проживало шестеро людей. Близько 22:50 стало відомо, що під завалами рятувальники виявили тіло людини. Загинув чоловік віком приблизно 45-50 років. Також Андрій Садовий повідомив, що у суміжному будинку знайшли тіло загиблої жінки близько 70 років. Як повідомили у патрульній поліції Львівщини, через вибух, який призвів до пожежі, рух вулицею Княгині Ольги від вулиці Сахарова до вулиці Володимира Великого в напрямку вулиці Наукової перекритий.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності