Внаслідок вибуху газу в будинку у Львові загинули троє людей

Внаслідок вибуху газу в будинку у Львові загинули троє людей

Вибух газу стався у приватному будинку

У Львові на вулиці Княгині Ольги у приватному житловому будинку вибухнув газ. З-під завалів уже дістали двох дітей та двох дорослих їх передали медикам, також виявили тіло чоловіка, повідомили в ДСНС. Станом на 22:50 рятувальники на деякий час призупинили розбирати завали через загрозу обвалу. Однак близько 23:30 міський голова Львова повідомив, що у суміжному будинку знайшли тіло загиблої жінки близько 70 років, а опівночі стало відомо про ще одного загиблого чоловіка.

Як повідомив у коментарі LVIV.MEDIA керівник пресслужби ДСНС Львівщини Віталій Туровцев, інцидент стався ввечері в суботу, 23 грудня, у двоповерховому приватному житловому будинку на вулиці Княгині Ольги.

За попередньою інформацією у постраждалих дітей та двох дорослих опіки, їх життю нічого не загрожує. Як повідомив мер Львова Андрій Садовий, у будинку, де стався вибух, зруйнувалися опорні стіни. Пізніше Садовий уточнив, що, за попередньою інформацією вибух стався у гаражі приватного будинку. У будинку проживає шестеро людей. Точні причини вибуху будуть відомі після завершення рятувальної операції. Водночас як стало відомо LVIV.MEDIA з власних джерел, серед госпіталізованих є також 74-річний чоловік.

Близько 22:50 стало відомо, що під завалами рятувальники виявили тіло людини. Загинув чоловік віком приблизно 45-50 років. Також Андрій Садовий повідомив, що у суміжному будинку знайшли тіло загиблої жінки близько 70 років. Причина смерті ще встановляється. Згодом стало відомо, що загиблих вже троє. Близько 00:00 рятувальники знайшли під завалами тіло ще одного чоловіка.

Як повідомили у патрульній поліції Львівщини, через вибух, який призвів до пожежі, рух вулицею Княгині Ольги від вулиці Сахарова до вулиці Володимира Великого в напрямку вулиці Наукової перекритий. Патрульні забезпечують регулювання дорожнього руху, охорону місця події та допомагають іншим службам у ліквідації наслідків.

Загалом на місці події перебувають два автомобілі газовиків, чотири авто медиків та чотири авто рятувальників. Безпеку забезпечують вісім автомобілів поліції.

Нагадаємо, також увечері 23 грудня на вулиці Науковій сталася пожежа в ресторані «Гопак».

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності