Житель Стрийщини розповсюджував наркотики та психотропи у двох областях

Наркотичі та психотропні речовини

У чоловіка виявили 140 пакетів із психотропними речовинами

У Стрию правоохоронці затримали 24-річного розповсюджувача психотропів, який робив “закладки” у Львівській та Івано-Франківській областях. За вчинене йому загрожує до десяти років ув’язнення. Про це 1 квітня повідомили у поліції Львівської області.

Викрили зловмисника вранці 30 березня під час відпрацювання території обслуговування поблизу дамби у Стрию. Він саме робив “закладки”.

Правоохоронці вилучили у затриманого 50 зіп-пакетів з речовинами, схожими на психотропні засоби PVP та амфетамін, частину з яких він вже встиг “закласти”. Окрім того, в його автомобілі було виявлено ще 40 готових “закладок” з тими ж речовинами, а за місцем проживання – ще 50 зіп-пакетів з речовинами, схожими на психотропні засоби, електронні ваги, приладдя для фасування та інші речові докази причетності до протиправної діяльності.

Встановили, що затриманий здійснював закладки наркотичних засобів та психотропних речовин на території Львівської та Івано-Франківської областей.

Чоловіку повідомили про підозру у незаконному виробництві, виготовленні, придбанні, зберіганні, перевезенні, пересиланні чи збуту наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті — до десяти років ув'язнення.

Нагадаємо, у Стрию у квітні 2023 року засудили до 9 років в'язниці чоловіка, який закопував закладки у лісі. Чоловік закопав 81 закладку із забороненими засобами та речовинами.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності