• Головна
  • Новини Львова
  • Робив закладки та відбивався від поліцейських: у Львові затримали 21-річного чоловіка

Робив закладки та відбивався від поліцейських: у Львові затримали 21-річного чоловіка

Наркотики

У чоловіка виявили та вилучили сім «закладок» з психотропною речовиною, схожою на «PVP»

У вівторок, 14 березня, у Львові на вулиці Сахарова поліцейські викрили 20-річного чоловіка, який здійснював «закладки». Затриманим виявився житель Червоноградського району.

Про це 15 березня повідомляє Головне управління Національної поліції у Львівській області.

У чоловіка виявили та вилучили сім «закладок» з психотропною речовиною, схожою на «PVP». Крім того, поліцейські виявили три «закладки» з тією ж речовиною, які зловмисник вже встиг зробити раніше. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

«Закладчика» затримали у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За фактом слідчі Львівського районного управління поліції №2, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Затриманому загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Окрім того, оскільки під час затримання зловмисник чинив опір правоохоронцям, слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження й за ч.2 ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до п’яти років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, нещодавно у Львові викрили п’ятьох чоловіків, які розповсюджували амфетамін, канабіс, мефедрон та «Альфа-PVP» на території країни.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності