Посмертно орденами нагородили чотирьох військових з Червонограда

Посмертно відзначили орденами чотирьох жителів Червонограда

Трьох військових нагородили орденами “За мужність” ІІІ ступеня і ще одного орденом “Хрест Героя”

У вівторок 26 березня Червоноградська міська рада вручила чотирьом сімʼям військових посмертні нагороди. Відповідно до Указу Президента України почесні нагороди «За мужність» ІІІ ступеня отримали: Андрій Голиш, Сергій Коцік, Андрій Курій. Орден «Хрест Героя» від 24 ОМБр імені короля Данила отримав Кирило Колобов. Про це повідомили 27 березня на сайті Львівської ОВА.

Детальніше про військових

Андрій Голиш – народився у селі Липина. Наприкінці лютого 2022 року став на захист Батьківщини. Командував взводом у 24 окремій механізованій бригаді імені короля Данила. Загинув воїн 14 вересня 2022 року поблизу села Безіменне на Херсонщині. Йому було 45 років.

Сергій Коцік – червоноградець. Під час повномасштабної війни вступив до лав ЗСУ. Служив у військовій частині А0098. Загинув 26 листопада 2022 року поблизу населеного пункту Бахмутське на Донеччині.

Андрій Курій – житель Червонограда. У час повномасштабного вторгнення служив у військовій частині А0224. Загинув військовослужбовець 1 листопада 2022 року під час виконання бойового завдання. Йому було 29 років.

Кирило Колобов – червоноградець. У 2014-2016 роках брав участь в АТО. Обороняв від російського окупанта населені пункти Луганщини – Сватове, Золоте, Попасна, Первомайськ, Лисичанськ. Під час повномасштабної війни Кирило продовжував захищати Батьківщину на Херсонському напрямку. Загинув 1 жовтня 2022 року у віці 37 років.

Нагадаємо, 22 березня на Львівщині 11 нацгвардійців посмертно відзначили орденами «За мужність» ІІІ ступеня.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності