На Львівщині затримали 27-річного чоловіка, який повідомляв про вибухівку у лікарнях

Повідомив про замінування: на Львівщині викрили 27-річного чоловіка

Чоловік зателефонував у поліцію та повідомив про замінування двох лікарень

У Кам’янці-Бузькій, що на Львівщині, затримали 27-річного чоловіка, який повідомив у поліцію про підготовку вибухів у двох районних лікарнях. Про це повідомили у середу, 27 березня, у поліції Львівської області.

Чоловік повідомив про замінування лікарень

Як йдеться в повідомленні, у січні цього року 27-річний чоловік, який тимчасово проживає на Львівщині, зателефонував на оперативну лінію 102 та повідомив, що дві лікарні на території Кам’янка-Бузької громади заміновано. “На повідомлення реагували правоохоронці – у приміщеннях двох лікарень працювали спеціалісти-вибухотехніки, слідчо-оперативні групи та співробітники інших служб поліції Львівщини,” — повідомили правоохоронці.

Зловмиснику загрожує до восьми років ув’язнення

Під час обстеження лікарень, поліція не виявила вибухівок. Зловмиснику повідомили про підозру у неправдивому повідомленні про загрозу. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі. Наразі триває досудове розслідування.

Нагадаємо, у вівторок, 26 березня, на Полтавщині затримали двох диверсантів, які намагалися підірвати місцеву залізницю. Ще за день до того, у понеділок, 25 березня, у Львові затримали п’яного львів’янина, який хотів підірвати багатоповерхівку на вулиці Шевченка у Львові.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності