Поліція затримала у Стрию групу рекетирів за вимагання грошей зі студента

Вимагали гроші у студента: затримано злочинну групу

Правоохоронці затримали злочинну групу з до якої входили троє мешканців Стрия

У Стрию троє бандитів регулярно залякували та били 20-річного студента-сироту, а також вимагали в нього тисячі гривень, повідомили у четвер, 21 березня, у Спецпрокуратурі Західного регіону.

За даними правоохоронців, мешканці Стрия віком 23, 24 та 33 роки вимагали у 20-річного студента-сироти уявний борг, як компенсацію за нібито побиття одного із них.

“Встановлено, що вони чинили психологічний тиск: обіцяли застосувати зброю, вивезти у невідомому напрямку та відібрати все майно. Крім цього, застосовували до хлопця фізичне насильство — били лежачого по голові та тілу,” — зазначили у Спецпрокуратурі Західного регіону.

Зловмисники погрожували студенту та били

Як додали у поліції Львівської області, потерпілий такии передав зловмисникам гроші кілька разів зокрема: 10 тис. грн, наступні рази — 1800, 1500 і ще 3500 гривень. Але бандити не перестали тиснути на юнака: “Згодом поставили хлопця на «лічильник» — наказали здійснювати щомісячну оплату у розмірі 20 000 гривень”.

У середу, 20 березня, рекетирів затримали у Стрию, після того, як вони отримали від студента черговий транш. Злочинцям повідомили про підозру у вимаганні злочинною групою. Їм загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі триває досудове розслідування.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності