На Львівщині 15 березня попрощаються із шістьма загиблими захисниками

На Львівщині 15 березня попрощаються із шістьма загиблими захисниками

У п’ятницю в останню путь проведуть Михайла Нелепу, Івана Сидіра, Юрія Невеличука, Андрія Бакуна, Юрія Лозинського та Віталія Попова

У п’ятницю, 15 березня, мешканці Львівщини попрощаються з шістьма загиблими захисниками. Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

Михайло Нелепа

Михайло Нелепа був жителем села Добряни Городоцької громади. Воїн служив у військовій частині 9938 Державної прикордонної служби України. Отримав важкі поранення та помер у госпіталі у Вінниці. Михайлу Нелепі було 49 років.

Іван Сидір

Іван Сидрів був мешканцем села Засадки Хирівської громади. Був стрільцем піхотного відділення. Чоловік загинув у віці 32 років.

Юрій Невеличук

Юрій Невеличук був жителем Зимної Води. Воїн обороняв Україну на південно-східному напрямку. Загинув 8 березня в районі населеного пункту Новопрокопівка Пологівського району Запорізької області, йому було 38 років.

Андрій Бакун

Мешканець села Монастирок Золочівського району. Воїн був старшим льотчиком вертолітної ланки вертолітної ескадрильї. Загинув у віці 26 років. У нього залишилася дружина та дитина.

Юрій Лозинський

Львів’янин із початком повномасштабного вторгнення Росії став на захист Батьківщини до складі 15-го окремого гірсько-штурмового Севастопольського батальйону 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади.

Віталій Попов

Уродженець селища Благодатне Волинської області. Кадровий військовий, штаб-сержант. Проходив військову службу у складі 184-го навчального центру Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного на посаді техніка відділення автоматизацій інформаційно-телекомунікаційного вузла.

Нагадаємо, нещодавно 12 окрема бригада армійської авіації ім. генерал-хорунжого Віктора Павленка, яка дислокується в Новому Калинові на Львівщині, повідомила про загибель двох українських пілотів. Вони загинули внаслідок російського удару по українських гелікоптерах за понад 45 км від лінії фронту.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності