У Червонограді злочинцеві дали 7 років тюрми за пограбування дитини

У Червонограді чоловік посеред вулиці викрав у дитини велосипед

Грабіжник на вулиці відібрав у 9-річної дівчинки велосипед

Червоноградський міський суд Львівської області 4 березня засудив до тюремного ув’язнення уродженця Конотопа Станіслава М. за грабіж. У серпні минулого року чоловік посеред вулиці відібрав у 9-річної дівчинки велосипед. Злочинця засудили до реального терміну, йому призначили 7 років ув’язнення, йдеться в оприлюдненому вироку суду.

З матеріалів справи відомо, що злочин стався ввечері 24 серпня. “Перебуваючи поблизу овочевого ринку у Червонограді, підійшов до малолітньої, яка проїжджала поряд на велосипеді, вартістю 7 тис. грн. Користуючись своєю віковою та фізичною перевагою, наказав малолітній передати йому велосипед, сів на цей велосипед та поїхав із місця, відкрито викравши вказане майно, попри те, що малолітня кричала йому у слід зупинитись та повернути велосипед”, — йдеться у вироку.

Допитаний у судовому засіданні Станіслав М. свою вину у грабежі визнав частково, мовляв, дівчинка сказала йому, що у її велосипеда поламались гальма, тому чоловік запропонував допомогу з ремонтом. На суді Станіслав М. наголосив, що велосипед відкрито не викрадав, а заволодів ним шляхом обману, більше того хотів повернути велосипед власниці, але не встиг.

Не зважаючи на часткове визнання вини, суд таки визнав Станіслава М. винним у вчинені грабежу та призначив йому мінімальний термін за такий злочин скоєний під час воєнного стану — 7 років в’язниці. До слова, вирок може бути оскаржений до Львівського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності