Прокурори повернули державі незаконно привласнене протирадіаційне укриття на Яворівщині

Прокурори повернули державі незаконно привласнене протирадіаційне укриття на Яворівщині

Укриття може розмістити 30 людей

На Яворівщині прокуратура повернула у державну власність протирадіаційне укриття. Позовні вимоги керівника Яворівської окружної прокуратури щодо повернення державі протирадіаційного укриття задовольнив Господарський суд Львівської області. Про це 29 лютого повідомили у прокуратурі Львівської області.

Йдеться про приміщення площею понад 21 м кв, яке може розмістити 30 осіб.

Прокуратура встановила, що акціонерне товариство, приватизовуючи нерухомість, незаконно привласнило протирадіаційне укриття. Окрім того, укриття, перебуваючи у приватній власності, попри воєнний стан, залишалось обмежено готовим для використання за призначенням.

Відтак, окружна прокуратура скерувала до суду позов про повернення у власність держави укриття.

Нагадаємо, прокурори вимагають через суд повернути протирадіаційне укриття в одному із селищ Щирецької громади на Львівщині у державну власність. Приміщення протирадіаційного укриття, яке зараз у приватній власності підприємства, має площу понад 60 м кв. Воно міститься в будівлі цеху місцевого підприємства і здатне розмістити 50 осіб. Однак його стан є обмежено придатним. Укриття, в процесі приватизації місцевого підприємства, передали новоствореному товариству у приватну власність.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності