З обласного бюджету Львівщини цього тижня на підтримку Сил оборони скерують 47 млн грн

Фото зі сторінки Львівської ОВА

Гроші скерують, зокрема, на придбання обладнання для мобільних вогневих груп. А також на ремонт поліклініки Військово-медичного клінічного центру Західного регіону у Львові

Ще понад 47 млн грн скерують цього тижня з обласного бюджету Львівщини на підтримку Сил оборони. Гроші скерують в межах програми “Безпечна Львівщина”, Про це 27 лютого написав на своїй сторінці у Facebook перший заступник голови Львівської ОДА Андрій Годик.

Кошти підуть на закупівлю, зокрема, безпілотників, квадрокоптерів, комплексів РЕБ та радіолокаційних станцій. Понад 4,5 мільйони гривень витратять на обладнання для мобільних вогневих груп Львівщини. Для них придбають пошукові прожектори, прилади нічного бачення, тепловізори та планшети.

Також 4,5 мільйони гривень скерують на ремонт поліклініки Військово-медичного клінічного центру Західного регіону у Львові.

Нагадаємо, 11 лютого Львівська обласна військова адміністрація передала на Схід мавіки, “швидкі” і гуманітарну допомогу. А 22 січня зі Львівщини українським захисникам передали ще 432 дрони.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності