Вісьмох водіїв приміських автобусів Львівщини оштрафували за їзду без дозвільних документів

Вісьмох водіїв приміських автобусів Львівщини оштрафували за їзду без дозвільних документів

Загалом перевірили 18 найбільших АТП та понад 400 автобусів, які курсують в межах Львівської області

На Львівщині на понад 136 тисяч оштрафували водіїв восьми автобусів, які здійснювали пасажирські перевезення без належних дозвільних документів. Про це 16 лютого повідомили на нараді у Львівській ОВА за участі представників управління транспорту департаменту дорожнього господарства, перевізників, представників Укртрансбезпеки та патрульної поліції Львівщини

На ній, зокрема, говорили про результати перевірок автотранспортних підприємств області та технічний стан автобусів. Загалом оглянули 18 найбільших АТП та понад 400 автобусів, які курсують в межах Львівської області. Під час оглядів виявили порушення в роботі 134 автобусів і склали на них протоколи про адміністративне правопорушення. З яких вісьмох водіїв, в яких не було усіх дозвільних документів, оштрафували на суму понад 136 тис. грн.

Нагадаємо, з 12 лютого 2024 року на Львівщині перевізники приміських та міжміських маршрутів зобов’язані урівняти вартість проїзду готівкою та картою. Якщо вони не виконають цієї вимоги, обласна адміністрація буде звертатись до Державної податкової служби та Антимонопольного комітету.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності