На АТП, яке випустило на лінію водія під наркотиками, поліцейські виявили ще 12 порушень

фото Патрульної поліції

Інспектори оштрафували водіїв, що керували несправними автобусами

Патрульна поліція перевірила транспортне підприємство, що напередодні випустило на лінію водія з ознаками наркотичного сп'яніння. Під час перевірки інспектори відділу безпеки дорожнього руху оформили 13 матеріалів про адміністративні порушення. Про це у середу, 27 грудня, повідомила пресслужба Патрульної поліції Львівської області.

Зокрема, інспектори винесли 11 постанов про керування громадським транспортом, що має несправності (ч. 2 ст. 121 КУпАП). Ця стаття передбачає штраф у розмірі 680 грн. Ще один протокол склали за повторний випуск на лінію несправного транспорту (ч. 2 ст. 128 КУПаП, яка передбачає 850 грн штрафу).

Також інспектори притягнули до відповідальності медичного працівника, який допустив до кермування водія у стані наркотичного сп‘яніння (ч. 1 ст. 129 КУпАП, передбачає 1700 грн штрафу).

Нагадаємо, у вівторок, 26 грудня, близько 06:00 ранку патрульні зупинили 33-річного водія міжміської маршрутки, який за зовнішніми ознаками перебував під дією наркотиків. Після перевірки у медичному закладі на нього склали протокол про керування транспортним засобом в стані сп'яніння.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності