Патрульні на Львівщині виявили у трьох водіїв підроблені документи

Фото: Патрульна поліція

Фальшиві посвідчення мали водії Audi та Mercedes

Впродовж минулої доби, 6-7 листопада, на Львівщині патрульні виявили у трьох водіїв підроблені документи. Зокрема, йдеться про водіїв автомобілів Audi та Mercedes. Про це повідомили у поліції у вівторок, 7 листопада.

Перший випадок трапився на вулиці Патона у Львові. Правоохоронці зупинили автомобіль Audi A6, водій якого порушив правила дорожнього руху. 44-річний чоловік показав посвідчення водія, яке згідно з інформаційними базами зареєстроване на іншу людину.

Інший випадок трапився на автодорозі Київ — Чоп. Екіпаж патрульних зупинив автомобіль Mercedes-Benz, водій якого їхав з перевищенням швидкості, а саме 78 км/год у населеному пункті. Під час перевірки реєстраційного документа на машину, інспектори встановили, що у базі даних інформації щодо автомобіля немає.

Ще одного порушника зупинили на вулиці Кривчицька Дорога. Патрульні, опрацьовуючи виклик порушення правил дорожнього руху, під час перевірки документів у 33-річного водія встановили, що його посвідчення водія у інформаційних базах відсутнє.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності