• Головна
  • Новини Львівщини
  • На Львівщині правоохоронець обіцяв влаштувати військовозобов’язаного до ДПСУ за 1,8 тис. доларів

На Львівщині правоохоронець обіцяв влаштувати військовозобов’язаного до ДПСУ за 1,8 тис. доларів

На Львівщині правоохоронець обіцяв влаштувати військовозобов’язаного до ДПСУ за 1,8 тис. доларів

Під час затримання правоохоронець викинув хабар у калюжу

На Львівщині працівники ДБР затримали правоохоронця, який за 1,8 тис. доларів обіцяв військовозобов’язаному працевлаштувати його до прикордонників, аби так той уникнув мобілізації на фронт, повідомили у ДБР 9 лютого.

Як встановили слідчі, львів’янин хотів влаштуватися на службу в один із підрозділів ДПСУ області, який не бере участь у бойових діях. Для цього чоловік звернувся до правоохоронця, той же за гроші пообіцяв домовитися з керівниками підрозділу. За кілька днів правоохоронець повідомив клієнту, що домовився про співбесіду.

“За 1, 8 тис. доларів чоловіка мали б зарахувати до військової частини на Львівщині з умовою, що у перший рік служби його не відряджатимуть у зону бойових дій”, — написали у ДБР. Правоохоронець зустрівся із клієнтом близько 5:00 ранку неподалік місця служби. Але під час передачі грошей його затримали працівники ДБР. Правоохоронець під час затримання викинув гроші у калюжу.

Чоловікові повідомили про підозру в отриманні неправомірної вигоди. Правоохоронцю загрожує до 10 років ув’язнення із конфіскацією майна. Наразі чоловіка відсторонили від посади, він перебуває під цілодобовим домашнім арештом. Слідчі встановлюють інших причетних до схеми осіб.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності