Італія хоче допомогти в реконструкції лікарень Львівщини

Італія хоче допомогти в реконструкції лікарень Львівщини

В області є три проєкти з готовою експертизою, які можна реалізувати за підтримки міжнародних донорів

Італія хоче допомогти в реконструкції об’єктів соціальної сфери і медицини Львівщини. Про це під час зустрічі 5 лютого з начальником Львівської обласної військової адміністрації Максимом Козицьким повідомив координатор робочої групи від Італії з питань відбудови та зміцнення стійкості України Давіде Ла Чечіліа.

Він також заявив, що понад 200 італійських компаній готові вийти на український ринок або долучитись до відновлення України. За словами очільника Львівщини, італійський урядовець попросив назвати обʼєкти на Львівщині, у відновлення або розвиток яких може зробити внесок його країна. У пріоритеті має бути соціальна сфера та галузь охорони здоров’я.

Максим Козицький повідомив Давіде Ла Чечіліа, що в області є три проєкти з готовою експертизою, які вже зараз можна реалізувати за підтримки міжнародних донорів. Це реконструкція Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні і реанімаційного відділення Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру, а також будівництво хірургічного корпусу Львівського обласного перинатального центру.

Італійська сторона розгляне усі пропозиції і визначиться. Дякую нашим італійським друзям за щире бажання підтримати українців. Цінуємо це”, — зазначив Максим Козицький.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності