На Львівщині внаслідок зіткнення мікроавтобуса та ВАЗ постраждали двоє людей

На Львівщині внаслідок зіткнення мікроавтобуса та ВАЗ постраждали двоє людей

34-річного та 69-річного чоловіків госпіталізували до лікарні

У неділю, 4 лютого, на автодорозі «Київ-Чоп» у Ожидові Золочівського району сталася аварія — зіткнулися ВАЗ та мікроавтобус Mercedes. Внаслідок аварії травмувалися двоє чоловіків, їх госпіталізували, повідомили у Нацполіції 5 лютого.

Правоохоронці встановили, що зіткнення автівок відбулося близько 18:20 4 лютого. За кермом ВАЗ-2104 був 34-річний житель Ковеля Волинської області, мікроавтобусом Mercedes Sprinter керував 30-річний мешканець Закарпаття. Внаслідок зіткнення водій ВАЗ та його 69-річний пасажир, житель Волинської області, отримали травми, їх госпіталізували до лікарні.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху. Винуватцю аварії загрожує до трьох років обмеження волі із забороною керувати транспортом.

Нагадаємо, 3 лютого на Львівщині внаслідок зіткнення BMW X7 з бетонною стіною загинула 41-річна жінка. Троє пасажирів та водій отримали травми, їх доправили до найближчої лікарні. Відомо, що водій не впорався з керуванням, через що машина врізалась у бетонну стіну перед заїздом в тунель.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності