Водій і пасажирка Mitsubishi Outlander травмувалися після того, як їх авто врізалося в дерево

Водій і пасажирка Mitsubishi Outlander травмувалися після того, як їх авто врізалося в дерево

Від удару в автомобілі спрацювали подушки безпеки

Дві людини травмувалися внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, що сталася 2 лютого між селами Калинів та Корналовичі Самбірського району, повідомила поліція Львівської області.

За даними правоохоронців, близько 08.30 на автодорозі Калинів-Волоща водій автомобіля Mitsubishi Outlander, 60-річний житель Самбора, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини та в’їхав у дерево. Внаслідок ДТП водій автомобіля та його пасажирка, 55-річна мешканка Самбора, отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані. На фотографіях з місця аварії, поширених правоохоронцями, видно, що від удару в автомобілі спрацювали подушки безпеки.

Слідчі Самбірського райвідділу поліції відкрили кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху.

Нагадаємо, 1 лютого внаслідок зіткнення двох авто на Самбірщині 63-річний мешканець Самбора загинув, ще восьмеро отримали поранення. Це сталося після того, як автомобіль Opel Vivaro виїхав на зустрічну смугу руху і зіштовхнувся із зустрічним автомобілем Mitsubishi L200, яким керував 24-річний житель Полонного, що у Хмельницькій області.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності