Помер професор Львівської національної академії мистецтв Іван Франк

Помер професор Львівської національної академії мистецтв Іван Франк

Упродовж 1988-2016 років він організував 12 персональних виставок

31 січня на 77 році життя раптово помер заслужений діяч мистецтв, завідувач кафедри художнього металу Львівської національної академії мистецтв, професор Іван Франк. Про це повідомили на сторінці вищого навчального закладу у Facebook.

З 1975 року Іван Франк працював викладачем кафедри художньої кераміки у Львівському інституті прикладного та декоративного мистецтва (нині ЛНАМ). У 1993 йому надали вчене звання доцента, а у 2006 — професора. З 2004 був завідувачем кафедри художнього металу ЛНАМ і виховав не одне покоління творчих особистостей. Іван Франк також працював в галузі декоративної та монументальної кераміки, графіки та малярства. Був учасником українських та міжнародних виставок. Упродовж 1988-2016 рр. організував 12 персональних виставок.

Відійшов у засвіти педагог, наш колега, друг, хороша, світла, добра людина, який завжди зберігав оптимізм та приходив всім на допомогу. Колектив Академії глибоко сумує за померлим і висловлює щирі співчуття родині, близьким, друзям, усім, хто знав покійного. Згадуємо його добрим словом, щирою молитвою, дякуємо за його вчинки та мудрі настанови”, — йдеться в повідомленні.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності