У Винниках відкриють сквер Пам’яті новітніх героїв

У Винниках відкриють сквер Пам’яті новітніх героїв

На території майбутнього скверу вже висадили перші дерева

У Винниках планують створити сквер Пам’яті новітніх героїв. Мова йде про створення скверу на вул. Галицька, 12, що при в’їзді у Винники. Наразі у Львові розробляють детальний план території скверу. Про це повідомили на сторінці Львівська громада. Агломерація у Facebook.

Торік Львівська міськрада проголосувала за розробку детального плану території, в районі вул. Галицької та О.Теліги у Винниках. Зараз цей документ розробляє управління архітектури та урбаністики, що оформити юридичний статус скверу. Згідно із детальним планом території, окрім скверу тут облаштують стоянку для автомобілів, оскільки біля скверу працює кілька організацій, зокрема ЦНАП та ГО “Оселя”.

Наразі, працівники організацій, що розташовані поряд поступово облагороджують майбутній сквер. В межах акції “Хочу посадити дерево” , на території майбутнього скверу висадили перші клени та граби на честь загиблих воїнів. “Мешканці підтримали таку ініціативу, тож і надалі тут висаджуватимуть дерева на честь усіх загиблих Героїв нашого міста”, — розповів керівник Офісу Львівської громади у Винниках Богдан Шустер.

Як розповіли в Офісі Львівської громади у Винниках, одна із робочих назв майбутнього скверу, яка найбільше прижилася — сквер Пам'яті новітніх героїв.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності