• Головна
  • Новини Львівщини
  • На Львівщині тернополянин намагався під виглядом велосипедів перевезти через кордон техніку Applе та Sony на 900 тис. грн

На Львівщині тернополянин намагався під виглядом велосипедів перевезти через кордон техніку Applе та Sony на 900 тис. грн

Фото: Львівська митниця

У декларації водій вказав, що перевозить лише особисті речі та два велосипеди

На кордоні з Польщею митники викрили чоловіка, який намагався ввезти незадекларовану техніку на 900 тис. грн під виглядом особистих речей і велосипедів. Про це повідомила Львівська митниця, у понеділок, 29 січня.

Як розповіли митники, 27-літній мешканець Тернополя 28 січня прямував з Польщі в Україну мікроавтобусом Mercedes Benz через пункт пропуску «Шегині». Під час проходження митного контролю водій вказав у декларації, що перевозить лише особисті речі та два велосипеди. Однак під час огляду мікроавтобуса працівники митниці виявили незадекларовану техніку.

“Так, водій, вказавши у декларації про два велосипеди та особисті речі, намагався перемістити 13 Apple iPhone Pro Max останніх моделей, годинник Apple Watch, ноутбук Macbook Air та дві ігрових приставки Sony. Орієнтовна вартість товарів – 900 тис. гривень”, — ідеться в повідомленні.

Працівники митниці склали адміністративний протокол на водія за недекларування товарів, які перевозяться через митний кордон України. Санкція статті за це правопорушення — штраф у розмірі 30 відсотків вартості цих товарів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності