Суд оштрафував стриянина, який вдарив жінку по голові палицею, бо не хотів віддавати їй кота

Суд оштрафував стриянина, який вдарив жінку по голові палицею, бо не хотів віддавати їй кота

Чоловіка визнали винним у дрібному хуліганстві

Стрийський міжрайонний суд оштрафував чоловіка, який забрав у сусідки кота і відмовився його віддавати. Чоловік вдарив жінку по голові палицею, коли та прийшла забрати тварину. На засіданні, яке відбулося 19 грудня, суддя Василь Бораковський визнав такі дії стриянина дрібним хуліганством.

Як відомо з постанови суду, інцидент стався 23 вересня приблизно о 15:00 на проспекті В’ячеслава Чорновола у Стрию. Місцева мешканка зателефонувала до поліції і заявила, що сусід забрав її кота і не віддає. Вона також повідомила, що коли разом з дітьми прийшла до чоловіка за твариною, зловмисник почав нецензурно лаявся та вдарив її по голові та по руці палицею.

На суді обвинувачений визнав, що вчинив неправильно, і пообіцяв більше не порушувати громадський порядок. Він також заявив, що скаржниця напередодні сама віддала йому цього кота, а сама тварина втекла, злякавшись собаки.

Розглянувши аргументи обвинувачення і захисту, суддя вирішив, що вина чоловіка є доведеною і оштрафував його за дрібне хуліганство на 119 грн.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності