• Головна
  • Новини Львівщини
  • Поліція відкрила кримінальне провадження через побиття першокурсників в училищі на Золочівщині

Поліція відкрила кримінальне провадження через побиття першокурсників в училищі на Золочівщині

Поліція відкрила кримінальне провадження через побиття першокурсників в училищі на Золочівщині

Винуватцям загрожує до п’яти років обмеження волі, або ж до чотирьох років ув’язнення

Поліція відкрила кримінальне провадження через побиття першокурсників у гуртожитку Червоненського вищого професійного училища на Золочівщині. Провадження відкрили за статтею про хуліганство, повідомили у пресслужбі поліції Львівської області у неділю, 10 грудня.

Як встановили правоохоронці, побиття першокурсників Червоненського вищого професійного училища сталося ще у жовтні. Його зняли на відео, як своєрідну “церемонії посвяти” в студенти. На записі видно, як кілька хлопців, імовірно старшокурсників, на очах в однолітків б’ють двох молодших юнаків. Хулігани по черзі одягали боксерську рукавицю та били хлопців в голову та груди.

Після того, як відео з’явилося в соцмережах, на нього відреагувала директорка училища Тетяна Салабай, а також поліція. Правоохоронці розпочали розслідувати побиття юнаків. Поліцейські повідомили, що станом на 10 грудня їм вдалося встановити особи усіх, хто був причетний до організації “посвяти”, а також про те, що з потерпілими працюють психологи.

За фактом побиття першокурсників відкрили кримінальне провадження за статтею про хуліганство. Досудове розслідування триває, попередньо хуліганам може загрожувати до п’яти років обмеження волі, або ж до чотирьох років ув’язнення.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності