Студентів Золочівського училища відрахували через скандальне побиття першокурсників

Студентів Золочівського училища відрахували через скандальне побиття першокурсників

Хуліганів також виселять з гуртожитку

З Червоненського вищого професійного училища, що на Золочівщині, відрахували учнів, які у гуртожитку побили першокурсників. Про це у понеділок, 11 грудня, повідомив Департамент освіти та науки Львівської ОВА.

Ганебний випадок, який стався нещодавно в одному із закладів, є абсолютно не прийнятним ні з морального, ні етичного, ні правового погляду. Особи, що вчили неприпустимі дії, понесуть відповідальність перед законом після розслідування поліції, куди звернулося керівництво закладу. Крім цього, за неповагу до гідності інших учасників освітнього процесу порушники відраховані з закладу та виселені з гуртожитку”, — сказали в Департаменті освіти та науки.⠀

Нагадаємо, у суботу, 9 грудня, у соцмережах поширили відео бійки у гуртожитку Червоненського ВПУ під час поселення. На відео група учнів, серед яких була й дівчина, били та принижували двох хлопців-першокурсників. На інцидент відреагували адміністрація навчального закладу і правоохоронці, зокрема, поліція та прокуратура розпочали розслідування.

До слова, вище професійне училище в селі Червоному Золочівського району — це державний професійно-технічний навчальний заклад, що готує перукарів, манікюрниць, кравців, трактористів, слюсарів, водіїв категорії В і С, електрогазозварювальників, ковалів і пекарів-кондитерів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності