Мати загиблого воїна із Сокаля передала на потреби ЗСУ 100 тисяч гривень

Мати загиблого воїна із Сокаля передала на потреби ЗСУ 100 тисяч гривень

Таким чином жінка хоче вшанувати пам’ять свого сина

Мешканка Сокаля Марія Сибаль — мати загиблого воїна Віктора Сибаля передала на потреби ЗСУ 100 тисяч гривень. За цю благодійну пожертву жінка попросила придбати для українських воїнів автомобіль, на який саме збирали кошти активісти на чолі з місцевим депутатом Ігорем Плечінем. Про це LVIV.MEDIA повідомила волонтерка Олена Матрипула.

У нашому місті є бар “Володар”, який з початком повномасштабного вторгнення перетворився на волонтерський штаб. Кілька днів тому туди прийшла пані Марія, щоб замовити відзначення роковин з дня смерті її сина. Вона запитала нас, чи ми збираємо гуманітарну допомогу для ЗСУ. Ми відповіли, що саме зараз збираємо гроші на дві автівки. Тоді пані Марія дала нам 100 тисяч гривень і попросила купити за ці гроші авто для наших солдатів в пам’ять про її сина”, — розповіла Олена Матрипула.

За словами волонтерки, Марія Сибаль знала про діяльність гуманітарного штабу, довіряє йому, тому жодного звіту про використання своїх коштів не вимагала. “Фактично на пожертву пані Марії було придбано бус, який ми вже відправили на передову”, — заявила Олена Матрипула.

.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності