Львівські лікарі виходили передчасно народжених двійнят

Львівські лікарі виходили передчасно народжених двійнят

Хлопчики народилися на 36 тижні вагітності мами

Лікарі відділення реанімації та постінтенсивної терапії Центру дитячої медицини, лікарні “Охматдит” успішно виходили двійнят з гіпоксично-ішемічною енцефалопатією. Про це повідомили на сторінці лікарні у Facebook.

Сім'я із Дрогобича. Даміан і Давид — двійнята. Хлопчики народилися передчасно, на 36 тижні вагітності мами, для якої це вже треті пологи. Малюки поступили до Центру на наступний день після народження із пологового з гіпоксично-ішемічною енцифалопатією (одне із найпоширеніших та серйозних неврологічних ускладнень, що виникають у новонароджених та дітей раннього віку). Вага при поступлені була у Даміана - 1,780 кг, а у Давида - 2,290 кг.

У шпиталі хлопчики лікувались два тижні. Із вагою 2100 кг у Даміана та 2600 кг у Давида — дітей виписали додому. За місяць батьки з малюками мають знову приїхати до Центру дитячої медицини, лікарні “Охматдит”у для повного обстеження.

Додамо, медики “Охматдиту” вилікували від остеомієліту 12-річного юнака. Гостра хвороба кісток розвинулася у хлопця після травми коліна.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності