На Львівщині у росіянина конфіскували 4 земельні ділянки, вартістю понад 4 млн грн

На Львівщині у росіянина конфіскували 4 земельні ділянки, вартістю понад 4 млн грн

Їх передадуть у власність держави

Земельні наділи на Львівщині, якими володів громадянин Росії, передадуть у власність держави. Про це 6 листопада повідомили в Управлінні СБУ Львівщини.

Конфіскували 4 ділянки, а саме 2 га землі сільськогосподарського призначення в Дрогобицькому районі. Ринкова вартість наділів становить 4,4 млн грн.

Власник ділянок, росіянин, отримав їх у спадок. Також встановлено, що незаконно володіючи земельними наділами, чоловік ще й здавав їх в оренду.

“Станом на сьогодні зібрано пакет документів, які унеможливлюють право громадянина Росії володіти вказаними землями”, - йдеться у повідомленні.

У прокуратурі Львівщині повідомляють що росіянин отримав земельні наділи, проігнорувавши вимоги земельного законодавства України, та упродовж року він не здійснив відчуження землі. Надалі він передав їх в оренду місцевому підприємству, за що отримував орендну плату.

Загалом впродовж року за ініціативи СБУ на Львівщині конфісковано 15 земельних ділянок вартістю майже 25 млн грн, які перебували у власності громадян Росії.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності