Три громади Львівщини скасували некритичні закупівлі майже на 20 млн грн

Три громади Львівщини скасували некритичні закупівлі майже на 20 млн грн

Під час наради заслухали представників 11 ТГ області

Три громади Львівщини скасували некритичні закупівлі майже на 20 млн грн. Про це стало відомо у п’ятницю, 3 листопада, після третього засідання робочої групи з контролю за належним використанням бюджетних коштів на Львівщині, яку було створено з ініціативи керівника ЛОВА Максима Козицького. 

Під час наради заслухали представників 11 громад області - Червоноградської, Львівської, Великолюбінської, Солонківської, Добросинсько-Магерівської, Сокільницької, Східницької, Самбірської, Сколівської, Яворівської, Івано-Франківської, а також управління капітального будівництва та департаменту освіти і науки Львівської ОВА. 

За результатами засідання, Східницька ТГ скасувала закупівлю на суму 11,5 млн грн із будівництва водогону, а Червоноградська ТГ - дві закупівлі на суму 1,4 млн грн на поточний ремонт внутрішньодворових доріг. Крім того, за результатами роботи попередніх засідань робочої групи Івано-Франківська селищна рада вирішила відмовитися від трьох закупівель, на які збиралася витратити майже 7 млн грн. Йдеться про капітальні ремонти дороги та пішохідної доріжки, придбання та встановлення дитячого ігрового майданчика. Ще двом громадам, а саме – Самбірській та Яворівській рішенням робочої групи рекомендували переглянути доцільність та пріоритетність видатків.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності